EsSun junnuilla hieno reissu Nuorisoviestiin ja Oravatonniin

Bussilastillinen EsSun junnuja vanhempineen ja huoltajineen vietti mukavan suunnistusviikonlopun Nuorisoviestissä ja Oravatonnissa. Nuorisoviestissä nähtiin paljon hienoja suorituksia ja osalle tämä oli ensimmäinen kokemus suunnistusviestistä! Vanhempien junnujen sarjassa eli A-sarjassa joukkueemme paransi viime vuotista sijalukua ja ylsi sijalle 15 nuorella joukkueella. Nuorempien sarjassa eli B-sarjassa starttasi 7 EsSu-joukkuetta, joista ykkösjoukkue juoksi komeasti sijalle 12. Lisäksi kuntosarjassa eli C-sarjassa EsSulla oli 2 joukkuetta nauttimassa suunnistusviestitunnelmasta.

Oravatonnissa EsSun nuoret pitivät yllä mahtavaa kannustusta josta saivat nauttia niin EsSulaiset kuin muidenkin seurojen suunnistajat. Bussimatkan aikana oli keksitty kannustushuutoja ja niitä huudettiin niin että monelta oli paluumatkalla ääni käheänä. EsSulaiset pääsivät myös palkintopallille useassa sarjassa. Sarjavoittajia olivat Maria Määttänen D10-sarjassa ja Venla Tikkanen D9-12TR-sarjassa. Hopeaa saavutti Vilppu Viinikainen H9-12TR. Kymppisakkiin ylsivät myös Ilmari Ikäheimonen (H15/5.), Taru Heinaro (D10RR/7.) ja Aino Palmen (D9-12TR/7.).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.