25-mannakavlen juostu Södertäljessä

Ruotsinmaalla kilpailtiin viikonloppuna seuraviestien kuninkuudesta 25-mannaviestissä. Espoon Suunnan kaksi motivoitunutta joukkuetta teki hienot suoritukset viestissä, ykkösjoukkue sijoittui luultavasti mainiolle 48. sijalle ja kakkosjoukkue suoriutui kaikista osuuksista hienosti läpi sijan ollessa nettitulosten perusteella 214 (sijoitukset ovat hieman epäselviä naapurimaan heikosta tulospalvelusta johtuen).

Pääosin hienossa säässä juostun viestin voitti Tampereen Pyrinnön ykkösjoukkue Anni-Maija Fincken ankkuroimana. Kirjoittajalle jäi vielä epäselväksi saavuttiko kakkosjoukkue tavoitteensa, eli tuliko voitto TP:n nelosjoukkueesta?

25-mannassa parasta oli essulaisten innokkuus ja motivaatio kisaan, mahtava joukkuehenki sekä hieno sää, hyvä kartta ja hyvin mannatyyppinen, juostava maasto. Kahden essu-joukkueen osallistuminen näyttää myös parantavan ykkösjoukkueen tulosta ja kakkosessa moni nuori pääsee myös kokeilemaan tätä hauskaa seuraviestiä ensimmäisiä kertoja. Myös huoltojoukoille kiitokset huollosta ja kannustuksesta sekä valitsijoille pisteet hyvistä osuusvalinnoista. Jatketaan samaan malliin kahden joukkueen voimin ensi vuonnakin ja nautitaan seuraviestistä laivamatkailuineen hyvässä essu-hengessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.