Tunnelmia Halikosta

Halikko-viesti tarjosi tänään essulaisille urheilun draamaa ja jännitystä . Ykkösjoukkueen alku oli ensimmäisen rastin megapummin vuoksi urheilullinen katastrofi ja joukkue pääsi kakkososuudelle vasta 15 min kärjen takana sijalla 91. Kakkosjoukkue meni ikämiesvoimin tässä vaiheessa kaukana edellä.Ykkönen pystyi kuitenkin nousemaan hienosti osuus kerrallaan ja oli viitososuuden jälkeen yhdeksästoista. Lopussa vastus oli kova ja tuli pientä taipumaa pari sijaa viime vuotisesta taaksepäin sijalle 25. Kakkosjoukkue paransi tulosta viime vuodesta kertaluokalla ja sijoittui sijalle 49. Myös kolmonen mahtui 100 joukkoon sijalle 99.

Kisan voiton otti Rykmentti. Parma ja Delta olivat toinen ja kolmas. Oli myös ihailtavaa nähdä miten tulospalvelu pelasi reaaliajassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.