Essun perheleiri Kisakalliossa

Supersuosittu essun perheleiri pidettiin Kisakalliossa viime viikonloppuna (4.-6.11.). Paikalla oli kuutisenkymmentä essulaista, suuri osa aktiivisia suunnistuskoululaisia, jonkin verran nuorempia suunnistuksen aloittelijoita sekä lukuisa joukko vanhempia. Leiriohjelmaan kuului muun muassa suunnistusta, jalkapalloa, geokätköilyä, tennistä, uintia, pelejä, sählyä, zumbaa, ruokailua ja yhdessäoloa. Suosituimpia lajeja lasten osalta olivat ainakin perhefutis, sähly ja uinti ja aikuisilla zumba, kahvakuula ja jousiammunta.

Säät suosivat tämänkertaista leiriä, maa oli sula, vettä eikä lunta tullut, mitä nyt maasto oli paikoitellen hieman märkä ja uima-allasalue myös vesipeuhujen aikaan. Virpi oli taas keksinyt riittävästi ohjelmaa kaikille, useimmat joutuivat jotain jättämään välistäkin päällekäisten treenien takia ja valitsemaan vain mielenkiintoisimmat treenit, joissa tuli sopivasti hiki, taidot kasvoivat, kaverit olivat mukana tai reisilihakset saivat kyytiä – kukin oman valintaperusteensa mukaan. Kiitos kaikille osallistujille ja hienoa nähdä näin paljon essun yhteishenkeä!