Vipinää EsSun perheleirillä Kisakalliossa

Perinteinen EsSun perheleiri järjestettiin pyhäinpäiväviikonloppuna Kisakalliossa. Mukana vauhdikkaassa ja iloisessa menossa oli noin 60 leiriläistä. Näillä leireillä ei tunnetusti ohjelmasta ole pulaa ja niin tälläkin kertaa viikonloppu täyttyi mm. suunnistusharjoituksista, sählystä, curlingista, volttimontusta, jousiammunasta, uinnista, frisbeegolfista, tenniksestä, zumbasta, kuntonyrkkeilystä ja futiksesta. Lisäksi junnutytöt järjestivät leiriläisille Halloween ketteryysradan, joka oli erityisesti pienimpien leiriläisten suosiossa! Mainittavan arvoinen saavutus oli myöskin innokkaiden tyttöjen viiden suunnistusharjoituksen putki yhden päivän aikana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.