EsSun kesäkauden päättäjäiset ja palkintojenjakotilaisuus tiistaina 22.11.2011

EsSun kesäkauden päättäjäiset ja suunnistajien palkitsemistilaisuus pidetään Leppävaarassa, Ruusutorpan koulussa tiistaina 22.11.2011 klo 18 -20.00

Tilaisuuden aluksi kahvi- ja mehutarjoilu, palkintojenjako klo 18.30 alkaen. Päättäjäisissä jaetaan aktiivisuuskilpailupalkinnot, pokaalijahdin pokaalit, nuorten sarjakilpailupalkinnot, seuranmestaruusmitalit, kiertopalkinnot ja stipendit.

Tervetuloa kaikki seuran suunnistajat ja huoltojoukot!

Huom! Muutamia käytännön asioita: 1) Sisäänkäynti G-ovesta (kulmaus keskellä rakennusta) 2) Koululla rajalliset paikoitustilat ja paljon iltakäyttöä. Suositellaan autojen jättämistä Sellon P-tiloihin. Alku-ja loppuverryttelyksi tulee kävelyä n.400m. 3) Ulkokengillä liikkuminen sisätiloissa ei ole koulun sääntöjen mukaan sallittua. Varaudu ”sukkabileisiin” tai ota sisäkengät mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.