Tunnelmia kesäkauden päättäjäisistä ja palkintojenjakotilaisuudesta

Tiistaina 22.11. vietettiin Ruusutorpan koululla kesäkauden päättäjäisiä kakkukahvien, ohjelman ja palkintojenjakotilaisuuden merkeissä. Läsnä oli niin paljon essulaisia, että sormilla ja varpailla ei voinut laskea määrää, lienee pitkälti toistasataa. Kakku kelpasi osallistujille hyvin, kiitokset emännille siitä ja hyvistä juhlatiloista. Myös seuran syyskokous pidettiin samassa paikassa hieman ennen päättäjäisiä.

Päättäjäistilaisuuden alussa esiintyi essun tytöistä koottu näytelmäkerho. Jännittävässä näytelmässä tonttutyttö etsi joulupukilta tippuneita paketteja puhuvan poronsa kanssa, ja löytyiväthän ne lopulta ja joulupukki sai lahjat kyytiinsä lapsille vietäväksi. Ihailtavia teatteritaitoja essun tytöistä löytyy.

Palkintojenjaossa palkintoja jaettiin muun muassa suunnistuskoulun vetäjille, aktiivisuuskisaan osallistuneille lapsille, pokaalijahtiin osallistuneille hienoja pokaaleja ja menestyneimmille sekä seuratoiminta-aktiiveille kiertopalkintoja. Hymyt olivat herkässä, kun suurin osa paikalla olleista lapsista pääsi näyttämölle pokkaamaan pokaalia, mitalia tai aktiivisuuskisapussukkaansa. Suurimman ihailun varsinkin nuorimmilta osallistujilta sai varmasti aktiivisuuskisan voittanut Niko Larmala suurensuuren palkintopyttynsä kanssa.

Essun kiertopalkinnon saajat 2011:

Talkookello – Mika Loukkalahti
Simpan pihdit – Mikko Tanska
Juoksijan lautanen – Anssi Vesanto
Vuoden essulainen – Marco Halen
Junnulautanen – Taru Heinaro
Juniorimestarin pokaali – Emilia Ståhlberg
Tulevaisuuden lupaus – Anssi Vesanto
Vuoden viestisuunnistaja – Antti Honkimaa
Reimapokaali – Leo Pyymäki
Viisaiden kivi – Mirka Haataja
Yllättäjän malja – Ritva Mikkonen
Yösuunnistuspokaali – Turo Väätäinen
Suunnistuskiertopalkinto – Panu Haaramo
Hopeakompassi – Sanna Tervakangas
Kultakompassi – Ville Kokkila
Ekin pytty – Leo Pyymäki
Mauno Roosin haarikka – naisten 43-kavlenin joukkue
Valmentajan pokaali – Petri Vesanto
Georgen malja (aktiivisuuskisan voittaja) – Niko Larmala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.