Joulupäivän yösunnistus 2011

Joulupäivän yösuunnistus kisattiin yösuunnistukseen hienosti sopivassa varsin niukassa valaistuksessa lumettomassa maastossa vaikka ollaankin keskellä valon juhlaa. Kilpailukeskuksena toimi Olarin koulun parkkis, josta kilpailijat rajun lähtökiihdyksen jälkeen etenivät ratojen eri lenkeille, osa metsään, osa kohden Olarin kaupunkikortteleita.

Pitkän radan voitoin vei Antti Parjanne Lynxin väreissä ja lyhyen radan nopein oli Virpi Palmen. Virallinen tulosluettelo ohessa.

Lähtöä odotellessa

Ratamestarina toimi kokenut, monia hämmästyttäviä leirikisoja ja aikaisempia JPYS:ä ratamestaroinut Akke Galkin. Kartta oli tunnettu, paljon käytetty keskuspuiston kartta, joka oli viime hetken täydennyksessä pyörähtänyt tasona yläkautta ympäri. Itä oli pysynyt idässä ja länsi lännessä. Pohjoisesta oli kuitenkin tullut etelä ja etelästä pohjoinen ja välisuunnat olivat kivasti keikahtaneet itä-länsi linjan yli peilikuvikseen.

Tulokset, JPYS 2011

Onnittelut kaikille osallistujille ja hyvää Joulunajan jatkoa !

 

 

 

You may also like...

1 Response

  1. 5.1.2012

    […] kiemuroitten kautta. —- Omassa sarjassaan vuoden viimeisten kisojen kartta Espoon Suunnan joulupäiväkisoista Olarista on tietysti ykkönen. Ylösalaisin ja pystyakselin mukaan peilikuvaksi käännetty kartta […]