Haku 11-16 vuotiaiden valmennusryhmiin

Espoon Suunta on perustanut vuodelle 2012 valmennusryhmät 11-13 ja 14-16 -vuotiaille nuorille. Ryhmien tavoitteena on tarjota motivoituneille nuorille suunnistajille lisää laadukkaita harjoituksia sekä ohjeelliset vuosisuunnitelmat ja tukea ja opastusta omatoimiseen harjoitteluun.

Valmennusryhmiin haetaan täyttämällä oheinen hakulomake. Ensimmäiset valinnat ryhmiin tehdään 19.1.2012. Ryhmiä täydennetään uusien hakemusten perusteella 30.5.2012 asti. Ryhmiin valitsemisen edellytyksenä on nuoren oma halu kehittyä urheilijana, osallistuminen suunnistuksen kilpailutoimintaan Espoon Suunnassa sekä sitoutuminen ryhmien yhdessä laatimiin pelisääntöihin.

Lisätietoja ryhmiin hakemisesta: Erno Puupponen, 040-565 5724

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.