AM-sprintin lähtölistat ja kilpailuohjeet julkaistu

Uudenmaan AM-sprinttiin on ilmoittautunut yli 430 suunnistajaa Uudenmaan alueelta ja muista seuroista ympäri Suomea.  H21 sarjan noin 70 kilpailijasta puolet edustavat Uudenmaan alueen seuroja ja puolet muun Suomen seuroja. Tiedossa on erittäin kovatasoinen ja jännittävä kilpailu.

AM-sprintin lähtölistat, alustavat kilpailuohjeet, ratamestarin lausunto ja ajo-ohjeet pysäköinti-alueille on nyt lisätty kilpailusivuille. Kaikkia kilpailijoita kehotetaan noudattamaan kaikkia järjestäjien ohjeita, jotta kilpailut onnistuvat tasapuolisesti.

Kannattaa lukea ratamestarin lausunto ajatuksella, siitä saa hyvän ennakkokäsityksen mitä tuleman pitää. Ratojen haasteellisuudesta johtuen kilpailijoiden väliset erot saattavat muodostua normaalia suuremmiksi kaikissa sarjoissa.

Tarjoamme myös haastavia kuntosuunnistusratoja tässä monimuotoisessa kaupunkimaastossa kaikille niille, jotka ovat unohtaneet ilmoittautua varsinaiseen AM-kisaan. Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukeskuksen info-pisteessä.

Tervetuloa todelliseen kaupunkisprinttiin ja rehtiä kilpailumieltä kaikille!

Antti Ahti
kilpailunjohtaja
Espoon Suunta