EsSulaiset isolla joukolla Särkänniemisuunnistuksessa

EsSun junnut suunnistivat viikonloppuna isolla joukolla perinteisessä Särkänniemisuunnistuksessa. EsSun osallistujamäärä kisassa olikin kolmanneksi suurin heti paikallisten seurojen KooVeen ja Tampereen Pyrinnön jälkeen! Särkänniemeen oli laadittu hienot ja vaativat sprinttisuunnistusradat ja kisassa nähtiin paljon hienoja suorituksia EsSun vauhdikkailta junnuilta. H13-sarjassa  Lauri Heinaro suunnisti sekä tarkasti että nopeasti ja pokkasi hienon Särkänniemipokaalin hopeasijallaan. Toinen hieno palkinto tuli koko EsSun porukalle, kun meidät palkittiin parhaasta kannustuksesta kisan aikana! Palkinnoksi saatu ”EsSu-bird” tulee kiertämään EsSulaisten mukana leireillä ja kisoissa muistona mukavasta ja yhteishenkeä kasvattaneesta EsSu-retkestä!

Särkänniemisuunnistuksen kuvia

Lisää kuvia kisajärjestäjien sivuilla

Tulokset

 

 

 

1 Response

  1. Janay sanoo:

    That’s an inteillgent answer to a difficult question xxx

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.