Nuorten valmennusryhmät, infotilaisuus 16.10.2012

Espoon Suunnassa toimii 2 nuorten valmennusryhmää, joiden tavoitteena on tarjota motivoituneille nuorille suunnistajille lisää laadukkaita harjoituksia, leirejä, kilpailumatkoja sekä ohjeelliset vuosisuunnitelmat ja tukea ja opastusta omatoimiseen harjoitteluun. Ryhmät aloittivat toimintansa tammikuussa 2012 ja kokemukset ensimmäisestä toimintavuodesta olivat erittäin positiivisia. Nuorten aktiivisuus ja into olivat erittäin korkealla tasolla, joka näkyi myös nuorten kehittymisessä ja sitoutumisessa. Ryhmissä oli mukana kaudella 2012 yhteensä 42 nuorta suunnistajaa.

Ryhmien toimintaa tullaan jatkamaan ja ryhmät aloittavat uuden kauden uusilla kokoonpanoilla 1.11.2012. Tulevan kauden valmennusryhmät ovat:

EsSu Rangers: 2000-2002 syntyneille tytöille ja pojille. Ryhmän vastuuvetäjänä toimii Erno Puupponen.

eGroupjr: 1996-1999 syntyneille tytöille ja pojille. Ryhmän vastuuvetäjänä toimii Kimmo Pernu.

Ryhmiin haetaan täyttämällä hakulomake, joka avataan 16.10.2012 mennessä. Tärkeimpänä valintakriteerinä on nuoren oma halu kehittyä suunnistuksessa ja osallistua yhteiseen toimintaamme ja harjoituksiin.

Järjestämme nuorille ja heidän vanhemmilleen tarkoitetun infotilaisuuden ryhmien toiminnasta tiistaina 16.10.2012 klo 18.00 alkaen EsSun seuramajalla. Halukkaat voivat osallistua infotilaisuuden jälkeen klo 18.30 ”lamppulenkille”, joka on joka tiistai järjestettävä yhteinen karttalenkki eri ikäisille ryhmille. Infotilaisuus on tarkoitettu erityisesti uusille ryhmään hakeville tai hakemista suunnitteleville, mutta myös jo mukana olevat ovat tervetulleita.

Tervetuloa mukaan Suomen kannustavimman suunnistusseuran nuorten valmennustoimintaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.