Nuorten valmennusryhmiin haku kaudelle 2013

Espoon Suunnassa toimii 2 nuorten valmennusryhmää, joiden tavoitteena on tarjota motivoituneille nuorille suunnistajille lisää laadukkaita harjoituksia, leirejä, kilpailumatkoja sekä ohjeelliset vuosi- ja viikkosuunnitelmat sekä tukea ja opastusta omatoimiseen harjoitteluun. Ryhmät aloittivat toimintansa tammikuussa 2012 ja kokemukset ensimmäisestä toimintavuodesta olivat erittäin positiivisia. Nuorten aktiivisuus ja into olivat erittäin korkealla tasolla, joka näkyi myös nuorten kehittymisessä ja sitoutumisessa. Ryhmissä oli mukana kaudella 2012 yhteensä 42 nuorta suunnistajaa.

Ryhmien toiminta jatkuu ja ryhmät aloittavat uuden kauden uusilla kokoonpanoilla 1.11.2012. Tulevan kauden valmennusryhmät ovat:

EsSu Rangers: 2000-2002 syntyneille tytöille ja pojille. Ryhmän vastuuvetäjänä toimii Erno Puupponen.

eGroupjr: 1996-1999 syntyneille tytöille ja pojille. Ryhmän vastuuvetäjänä toimii Kimmo Pernu.

Ryhmiin haetaan täyttämällä oheinen hakulomake 31.10.2012 mennessä. Ensimmäiset valinnat ryhmiin tehdään 1.11.2012. Ryhmiä täydennetään uusien hakemusten perusteella 30.4.2012 asti. Ryhmiin valitsemisen edellytyksenä on nuoren oma halu kehittyä urheilijana, osallistua suunnistuksen kilpailutoimintaan Espoon Suunnassa sekä sitoutua ryhmien yhdessä laatimiin pelisääntöihin.

Valmennusryhmän maksu vuoden 2013 osalta on 150 eur, joka sisältää harjoitukset (ml. suunnistuskoulun yhteydessä järjestettävät taitoharjoitukset), harjoitukset leireillä, tuen leirimaksuihin, seuran nuorille tarjoaman tuen kansallisten kilpailuiden osanottomaksuihin sekä alle 14-vuotiaille Nuori Suunta kortin (vakuutuksellinen).

Lisätietoja ryhmiin hakemisesta antaa Erno Puupponen, 040-565 5724.
Lisätietoja ryhmien toiminnasta antavat: Kimmo Pernu, 050-547 1128 (eGroupjr) ja Erno Puupponen, 040-565 5724 (Rangers).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.