EsSun kesäkauden päättäjäiset ja palkintojenjakotilaisuus tiistaina 27.11.2012

EsSun kesäkauden päättäjäiset ja suunnistajien palkitsemistilaisuus pidetään Leppävaarassa, Ruusutorpan koulussa tiistaina 27.11.2012 klo 18.00 -20.30

Tilaisuuden aluksi kahvi- ja mehutarjoilu, palkintojenjako klo 18.30 alkaen. Päättäjäisissä jaetaan aktiivisuuskilpailupalkinnot, pokaalijahdin pokaalit, nuorten sarjakilpailupalkinnot, seuranmestaruusmitalit, kiertopalkinnot ja stipendit.

Tervetuloa kaikki seuran suunnistajat ja huoltojoukot !

Huom! Muutamia käytännön asioita: 1) Sisäänkäynti G-ovesta (kulmaus keskellä rakennusta) 2) Koululla rajalliset paikoitustilat ja paljon iltakäyttöä. Suositellaan autojen jättämistä Sellon P-tiloihin. Alku-ja loppuverryttelyksi tulee kävelyä n.400m. 3) Ulkokengillä liikkuminen sisätiloissa ei ole koulun sääntöjen mukaan sallittua. Varaudu ”sukkabileisiin” tai ota sisäkengät mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.