Tiomila suunnistettu!

Viime viikonloppuna suunnistettiin Tiomila viestit Ruotsin Upplands-Bron kunnassa. Naisten viesti päästiin suunnistamaan aurinkoisessa ja lämpimässä kevätsäässä. Naisten viestissä Espoon Suunta 1 suunnisti sijalle 133. Erityisen hienosti juoksivat Sini Pekkala aloitusosuudella ja Emilia Ståhlberg kolmososuudella. Sini tuli vaihtoon sijalla 68 vain muutaman minuutin kärjen jäljessä. Joukkueen juniori Emilia nosti joukkueen sijoitusta omalla osuudellaan hienosti 25 sijalla, vaikka hän oli jo aiemmin päivällä juossut nuorten viestissä joukkueen sijoittuessa erinomaisesti sijalle 15. Espoon Suunta 2 suunnisti naisten viestissä sijalle 246. Naisten viestissä voiton vei Domnarvets GOIF. 

IMG_4017

Jännittävä miesten viesti alkoi myöhään lauantai-iltana ja se juostiin läpi pimeän yön. Miesten viestissä Espoon Suunta 1 suunnisti sijalle 76. Espoon Suunnan 1 joukkue suunnisti tasaisen varmasti läpi kilpailun sijoituksen pysyen koko ajan 100 alapuolella. Pitkän, 18 km yöosuuden suunnisti EsSu 1 -joukkueessa Atis Reskis. Artem Popov nosti joukkuetta seitsemän sijoitusta 15,5 km ankkuriosuudella ja joukkue sijoittui lopulta sijalle 76. EsSu 2 suunnisti miesten viestissä sijalle 193. Miesten viestin voitti Kalevan Rasti.

2013-05-04-006

Kuvassa kakkosjoukkue ennen viestiä. Viestin jälkeen ilmeet olivat hieman vakavammat.

Kuva: Irina Nefedova

1 Response

  1. Minnie sanoo:

    Home run! Great slgnuigg with that answer!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.