EsSun nuorilla iloinen ja menestyksekäs viikonloppu Turussa

EsSun nuoret tekivät viikonloppuna perinteisen retkensä Turun seudulle Nuorisoviestiin ja Oravatonniin. Iloisia ilmeitä ja menestystä nähtiin molempina päivinä. Nuorisoviestiin EsSu osallistui A- ja B-sarjoihin yhteensä yhdeksällä joukkueella. Viestinviejien ikä vaihteli 5 ja 16 vuoden välillä, joten hieno ja monipuolinen urheilijajoukko oli matkassa mukana. Viestissä nähtiin monia hyviä suorituksia, kunniamaininnan ansaitsee erityisesti seitsenosuuksisen A-sarjan viestin neljäs sija. Hyvä EsSu!

Essulaiset nuoret Turussa      viestilähtöä

Sunnuntaina aurinko paistoi essulaisille kaikin tavoin. Niin nuoret kuin aikuisetkin pääsivät nauttimaan hienosta syyssuunnistuksesta kuulaassa syysäässä Nousiaisten metsissä. Kilpailun pääsarja oli H/D16, jossa monet kilpailijat pääsivät mukaan Emit-seurantaan. D16-sarjassa EsSun Emilia Ståhlberg hallitsi hyvin hermonsa seurannasta huolimatta ja sijoittui upeasti toiseksi, onnea Emilia! Myös muissa sarjoissa nähtiin useita essulaisia palkintopallilla. Alvar Palmen vei voiton H15 sarjassa ja Aku Koskenvuo (H10) ja Oona Paloheimo (D12) olivat omissa sarjoissaan kolmansia. Lisäksi monia essulaisia sijoittui omissa sarjoissaan kymmenen parhaan joukkoon keräten näin pisteitä Oravatonni-kokonaiskilpailua varten. Essu olikin kokonaiskilpailussa kolmas, ja kuten järjestäjät asian ilmaisivat ”vahvin nousija, joka kymmenenneltä sijaltaan nousi suoraan kolmoseksi enemmän kuin tuplaamalla pisteensä”.

Emilia

Vaikka Oravatonni on kilpailu, päivän mottona oli mukava yhdessäolo ja kanssakilpailijoiden kannustamisen. EsSu näkyi ja kuului kilpailupaikalla, ja sen seurauksena EsSu uusikin viime vuotisen kannustuskilpailun voiton. Lisää Oravatonnin tunnelmia löytyy täältä.