Espoon Suunnan maastojuoksumestaruudet

Seuran maastojuoksumestaruudet juostiin tiistaina 15.10. Olarin 1,6 km radalla. Paikalla oli 41 juoksijaa kannatusjoukkoineen. Kuiva ja kuulas ilma suosi juoksijoita. Erityisesti juniorit tekivät roppakaupalla omia ennätyksiään. Viime vuonna yksikään yhden kierroksen juoksijoista ei päässyt alle 7 minuutin aikaan, nyt alittajia oli peräti 7! Viiden kierroksen juoksijoista Rinat Gabitov oli ylivoimainen. Panun koira tuli seuraavana Rinatin jälkeen… Eniten osallistujia oli sarjassa H12, jossa oli 6 poikaa.

 

Tulokset

You may also like...

1 Response

  1. Tessie sanoo:

    Always rerisehfng to hear a rational answer.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.