EsSu ja Track And Field Espoo aloittavat yhteistyön

Espoon Suunta ja espoolainen yleisurheiluseura Track And Field Espoo ovat käynnistäneet yhteistyön, jonka myötä EsSun nuorilla suunnistajilla on mahdollisuus saada lisää ohjausta ja motivaatiota juoksuharjoitteluun.

Lokakuun alussa toimintansa käynnistetty Team Cross Country -konsepti on suunnistajien ja maastojuoksijoiden talvikauden harjoitteluun suunniteltu tavoitteellinen ohjelma, joka sisältää itsenäisesti ja ryhmässä tehtäviä harjoituksia sekä hallikauden ratakilpailuja. Ratakilpailuilla ja testeillä seurataan kehittymistä ja niiden perusteella laaditaan yksilöllisiä harjoitusohjeita.

Team Cross Country -ryhmän tavoitteena on menestyä kolmihenkisin joukkuein eri ikäryhmissä maastojuoksun joukkuekilpailuissa alue- ja SM-tasolla. Harjoittelu alkaa lokakuussa ja huipentuu keväällä suunnistuskauden alussa 10.5.2014. Silloin Lempäälässä pidetään Flying Finns junnumaastot aikuisten maastojuoksun SM-kilpailujen yhteydessä.

EsSun nuorten valmennusryhmäläisillä on mahdollisuus liittyä mukaan erittäin edullisesti.

Lisätietoa ryhmän toiminnasta löytyy osoitteesta http://www.tfespoo.fi/team-xc/ sekä ryhmän valmentajalta ja joukkueenjohtajalta Tapio Jaatiselta, tapio.jaatinen (at) iki.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.