Espoon Suunnan jäsenmaksut 2014

Tämän vuoden jäsenmaksut laskutetaan uuden Jäsenpalvelun (myClub) kautta. Nyt ei siis kannata olla liian innokas ja hoitaa jäsenmaksua omaehtoisesti vaan odottaa kaikessa rauhassa laskua. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt Jäsenpalvelun käyttäjäksi niin tee se mahdollisimman pian. Puuttuvia tunnuksia voi kysellä osoitteesta pj(at)espoonsuunta.fi.

Kalenteriin on perustettu erillinen ”Perhejäsenmaksu vuodelle 2014” -tapahtuma, johon voi ilmoittautua 15.1.2014 asti. Ilmoittaudu mukaan tähän tapahtumaan jos haluat maksaa vuonna 2014 perhejäsenmaksun (150 EUR). Perhejäsenmaksu sisältää perheen aikuiset ja 20-vuotiaat tai sitä nuoremmat lapset. Kirjoita Selite -kenttään tämän jäsenmaksun piiriin kuuluvien perheenjäsenten nimet. Ilmoittautumisen jälkeen saat automaattisesti jäsenmaksulaskun, jonka eräpäivä on 30.1.2014.

Muille jäsenille lähetetään henkilökohtaiset jäsenmaksulaskut 16.1.2014 ja eräpäivä näissäkin laskuissa on 30.1.2014.

Henkilökohtaiset jäsenmaksut:
50 EUR, aikuinen
40 EUR, H/D20 tai sitä nuoremmat lapset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.