Asujen vuositilaus päättyy maanantaina 3.2.!

Espoon Suunnan jäsenille tarkoitettu kilpailu- ja treeniasujen tilaus on käynnissä. Tilaaminen tapahtuu asutoimittajamme Trimtexin verkkokaupasta osoitteessa www.trimtex.fi/goorder . Näiltä sivuilta löydät tiedot tilattavissa olevista tuotteista kokovaihtoehtoineen. Verkkokaupan tilaustoiminto on auki 21.1.-3.2.2014, joten toimithan nopeasti. Nyt tilattavat tuotteet on luvattu alustavasti toimitettavaksi huhtikuun alussa.

Järjestämme toisen tilausmahdollisuuden syksyllä, jolloin valikoimaan tulee uutuustuotteina myös hiihtosuunnistukseen ja talvitreeneihin sopivia asuja. Asutilauksen käyttäjätunnus ja salasana sekä tuotteiden hinnat löytyvät nettisivujemme EsSun sisin -osiosta. Voit kysyä neuvoa myös Eeva-Kaisalta, eevakaisa.ikonen @ gmail.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.