EsSun nuoret suurella joukolla Särkänniemisuunnistuksessa

Särkänniemen tunnelmaa Lukaksen viimeinen rasti Ainon tarkkaa kartanlukua

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Espoon Suunnan Nuorisojaos teki perinteisen retken Särkänniemeen 17.5.2014. Aamupäivällä ohjelmassa oli Särkänniemisuunnistus ja sen jälkeen iltapäivällä huvittelua Särkännimen huvipuistossa.

EsSu oli saanut tänäkin vuonna matkaan suuren ja iloisen joukon, joka matkasi Tampereelle kahdella bussilla, joista toinen lähti Leppävaarasta ja toinen majalta. Yhteensä kilpailuun oli ilmoittautunut 64 essulaista nuorta suunnistajaa.

Särkänniemen sprinttisuunnistus oli tälläkin kertaa keskittymistä vaativa kilpailu, jossa pieniä koukkuja taisi tulla lähes kaikille. Parhaiten tiensä Särkänniemen laitteiden seassa tiensä löysi Kerttu Peura, joka uusi viimevuotisen palkintopallisijoituksensa saavuttaen kilpailussa 3. sijan sarjassa D12. Onnea Kerttu!  Erityismaininnat ansaitsevat myös monet ensimmäisiä kilpailujaan hienosti juosseet essulaiset, joista moni on aloittanut suunistusharrastuksen kevään suunistuskoulussa. Hienoja suorituksia!

Illalla Särkänniemestä kotiin palasi väsynyt, mutta onnellinen ja hieman väriäkin saanut joukko. Jälleen kerran saimme nauttia hienosta urheilutapahtumasta hienossa säässä.