Kilpailukutsu – kultakompassi ja hopeakompassi 11.6 Brobackassa

Kulta- ja hopeakompassista  mitellään keskiviikkona 11.6. Kilpailukeskuksena on Brobackan maja, jonka parkkipaikalla kokoontuminen klo 18.45. Yhteislähtö molemmilla kisasarjoilla klo 19.00.

Matka kultakompassisikisassa  6.6 km ja hopeakompassikisassa  4.3 km. Matkoihin sisältyy n 400m viitoitusta.  Molemmilla radoilla perhoshajonnat. Emit-leimaus.

Tässä sarjojen viralliset määritelmät:

KULTAKOMPASSI: Kultakompassi jaetaan vuosittain järjestettävässä kesäsuunnistuksen Kulta- ja Hopeakompassikisassa pidemmän radan (H-sarjat) voittajalle. Kompassi kiertää ikuisesti.

HOPEAKOMPASSI: Hopeakompassi jaetaan vuosittain järjestettävässä kesäsuunnistuksen Kulta- ja Hopeakompassikisassa lyhyemmän radan voittajalle. Kisaan saavat osallistua kaikki naisten sarjat sekä H8-H16 ja H50-H90, päätesarjat mukaan lukien. Kompassi kiertää ikuisesti.

Vaikka siis alaikärajaa ei virallisesti ole määritetty niin maaston vaativuudesta johtuen suositusikä  hopearadalle kuitenkin sarja HD16 tai vanhempi.Epävirallinen pronssikompassi järjestetään nuoremmille/vanhemmille samanaikaisesti.Pronssikompassin matka 2.1km.

Ilmoittautuminen myClub viimeistään 8.6!

MIKÄLI KOHTUULLISTA OSALLISTUJAMÄÄRÄÄ EI SAADA KASAAN; SIIRRETÄÄN KIERTOPALKINTOKISA MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN. PÄÄTÖS MAHDOLLISESTA SIIRTÄMISESTÄ TEHDÄÄN 9.6.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.