Leimaus -leiri alkoi Rovaniemellä aurinkoisissa keleissä

Aurinkoinen sää saatteli Leimaus -leirin hyvään vauhtiin Rovaniemellä.

Nuorisotoimintamme merkittävin leiriponnistus, vuosittainen valtakunnallinen Leimaus-leiri, on parhaillaan käynnissä Ounasvaaran maastoissa.

Leimausleiri on tarkoitettu 8-18-vuotiaille suunnistuksen harrastajille sekä kokeneemmille kilpailijoille. Neljän päivän leirin aikana on tarjolla monipuolisia ja eritasoisia suunnistusharjoituksia seuraohjaajien ohjauksessa, oheisohjelmia sekä mahdollisuus pelailuun ja kisailuun kavereiden kanssa. Leiri huipentuu päätöspäivän leirikisaan, johon kaikki leiriläiset osallistuvat.

Olemme viimeisten vuosien aikana olleet osallistujamäärältään suurimpia seuroja tässä nuorisosuunnistuksen suurtapahtumassa. Tälläkin kertaa 55 essulaista on mukana tässä 8-18 –vuotiaille suunnatussa tapahtumassa.

20140603_191059_resized
Leiri alkaa, jeee !

WP_20140603_026
Tällaista on yösuunnistus Rovaniemellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.