EsSulaisilla menestystä O-Ringenillä Skånessa

Ruotsin suurin ja kaunein rastiviikko O-Ringen järjestetään tänä vuonna Skånessa. Tällä kertaa mukana on pieni, mutta sitäkin iskukykyisempi joukko essulaisia.

Päiviin on kuulunut auringosta ja mahtavista dyynimaisemista nauttimisen lisäksi aitoa skånelaista rastiviikkotunnelmaa. Pelkästä suunnistusturismista ei tälläkään kertaa ole kyse vaan aiempien vuosien tapaan menestystäkin on tullut.

Oringen_2014_1

Keskiviikon osakilpailuvoittajat Mikko ja Aleksi

Keskiviikon osakilpailuissa voitot ottivat Aleksi Sorsa / H18L ja Mikko Määttälä / tarkkuussuunnistuksessa. Lisäksi Marko Määttälä on hyvissä asemissa 19 sekunnin päässä kärjestä tarkkuussuunnistuksen eliittisarjassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.