Espoon Suunta nuorella ja iloisella joukkueella Nuorisoviestissä ja Oravatonnissa

WP_20141004_001

Espoon Suunnan perinteinen retki Nuorisoviesti ja Oravatonni-kilpailuihin tehtiin tänä vuonna suurella ja nuorella joukkueella.

Lauantaina 4.10. juostiin Nuorisoviesti Naantalin Kuparivuoren yleisurheilustadionin ympäröivässä maastossa, joka oli pienipiirteistä kalliomaastoa merinäkymin. Kilpailun radat olivat haastavia ja vaativat suunnistajilta tarkkaa keskittymistä ja suunnistusta. EsSu oli nuorisoviestin suurin seura 13 joukkueella. Päivä ei kuitenkaan ollut ehkä ihan EsSun, eikä palkintopallisijoituksia tällä kertaa tullut. Sen sijaan hienoja viestisuunnistussuorituksia näimme paljon. Peräti seitsemällä nuorella suunnistajalla kyseessä oli ensimmäinen suunnistusviesti. Heistä me kuulemme vielä lisää tulevina vuosina!

Sunnuntaina 5.10. oli vuorossa Oravatonni-kilpailu. Kilpailu käytiin hienossa syyssäässä Vehmaan Noolojärven monipuolisessa maastossa. Yhteensä 59 essulaista nuorta osallistui Oravatonni-kilpailun sarjoihin H/D16 ja nuoremmat. EsSun sijoitus yhteiskilpailussa oli tänä vuonna 10, kannustuskilpailun voitimme viime vuoden tapaan. Parhaita Essulaisia suorituksia esittivät kolmannelle sijalle suunnistaneet Ella Kaukonen (D15) ja Daniel Rautio (H10), neljännelle sijalle suunnistanut Milla-Lotta Tapanainen (D9-12TR) sekä sarjassaan viidenneksi sijoittunut Atte Kosola (H9-12TR).

Retki Turkuun oli hieno päätös EsSun nuorten suunnistusvuodelle 2014!