Essu 25mannassa 48. ja 127.

25manna kilpailtiin tänä vuonna Tukholman eteläpuolella Haningessa pienipiirteisten kalliomäkien ja tiheän polkuverkoston hallitsemassa maastossa. Kisaan osallistui  388 25-henkistä seurajoukkuetta ja Essu oli matkalla kahdella joukkueella.

Maailman parhaan seuran tittelin lunasti  IFK Lidingö. Södertälje-Nykvarn OF ja Hiidenkiertäjät veivät muut palkintopallisijat. Molemmat Essun joukkueet selvisivät hyväksytyksi maaliin ja pystyivät kohentamaan viimevuotista sijoitustaan. Ykkösjoukkueen loppusijoitus oli 48 ja kakkosjoukkueen 127.

Parhaista EsSun yksilösuorituksista vastasivat ykkösessä Artem Popov, Ella Mahlamäki, Katja Savkina ja Anssi Vesanto ja kakkosessa Ella Kaukonen, Virpi Palmen sekä Georgy Mavchun.

Ensi vuonna sijat nousee taas!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.