eAdventure seikkaillaan ensi viikonloppuna

Tulevana viikonloppuna on ohjelmassa eGroupjr:n perinteinen kaudenpäätös, eAdventure2014. Kolmatta kertaa järjestettävässä tapahtumassa on tänä vuonna huomioitu erityisesti ”asiakkaiden” toiveita ja näin seikkailu toteutetaan ensimmäistä kertaa kaksipäiväisenä.

Lähtö tapahtuu lauantaina klo 12 Olympiastadionin edestä ja maaliin joukkueet saapuvat Oittaalle vuorokauden kuluttua tästä. Missä nuoret tehtäviä tällä välin suorittavat, on toistaiseksi tarkoin varjeltu salaisuus. Vanhemmille ja muillekin tämä kuitenkin selviää, kun GPS-seuranta käynnistyy. Muutoinkin tämän vuoden seikkailusta voi saada tietoa ja tunnelmia seuraamalla EsSua twitterissä ja instagramissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.