EsSun testijuoksu 20.11

Essun testijuoksut jatkuvat jälleen. Testijuoksu on hyvä tapa mitata ja seurata kuntoaan. Essun testijuoksut sopivat kaikille Essulaisille nuorimmasta vanhimpaan, etenkin niille jotka S-U:n Pirkkolan testijuoksuihin eivät pääse.

Testijuoksut juostaan viimevuotiseen tapaan Essun majalta. Matkat oman valinnan mukaan 900m, 1800m tai 3400m. Testijuoksut toimii itsepalveluperiaatteella emitleimauksella (leimaus lähdössä, kääntöpaikalla ja maalissa, reittikartta majalla, emitpurku majalla). Juoksemaan voi lähteä klo 18.30-19.30.

Testijuoksupäivinä majalla avoimet ovet joten voit myös samalla vaikka tulla etsimään unohtunutta Jukola-karttaa. Mehua ja kahvia tarjolla ja sauna lämmin. Tervetuloa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.