EsSun nuoret voittoon Ungissa

Espoon Suunnan nuoret menestyivät upeasti Nuorten Tiomilassa, joka kisattiin Ruotsissa Karlsborgissa viikonloppuna. EsSun pojat ottivat voiton HD18 sarjassa yli 2 min erolla seuraavksi sijoittuneeseen Tampereen Pyrintöön. Suomalaiset valtasivat neljä kärkisijaa nuorten poikien mittelössä.

Tyttöjen D18 sarjassa Essu-tytöt olivat upeasti viidensiä ja parhaita suomalaisia häviten vain 29 sekuntia voittajajoukkueelle.

Voittajat

Ungin parhaat

Poikien voittajajoukkueessa juoksivat Alvar Palmen, Juha Rauhala, Niko Larmala, Aleksi Sorsa, Mikael Rautio, Mikko Tervakangas, Emil Laaksonen, Elias Lehikoinen, Miika Vehmas, Lauri Heinaro, Kirill Komarov ja Lari Pernu.