Essu isolla porukalla SM hisusprintissä

Lauantain henkilökohtaisessa kisassa Espoon Suunnalla oli eniten osallistujia, oltiin kisan suurin seura.

Matkassa oli konkareita ja myös ensikertalaisia. Tämä oli hyvä hisuharjoitus, kun lajia on hyvin vaikea harjoitella missään, kun lumitilanne on ollut vähäinen. Menestystä tuli myös. Pronssi mitalisteja henkilökohtaisessa kisassa olivat Ritva Mikkonen (D70) ja Virpi Palmen (D45). Plaketille hisustivat Alvar Palmen 6./ H18, Sofia Soikkeli 9./ D14, Elva 9. / D20 ja Leena Paatero 4. / D70 ja samassa sarjassa Eeva Tanska 6. Kovaa hiihti naisten pääsarjassa  Venla Tahvanainen ja sijalle 16.

Sunnuntai parisprintissä mitaleita ja plaketteja ropisi. D80 sarjassa Sini ja Virpi jäivät tiukassa lopputaistossa sekunnin päähän voitosta, D120 sarjassa Eeva ja Mervi pronssille ja D140 sarjassa Ritva ja Leena hopealle.

H140 sarjassa Paavo ja Ilmari jäivät seitsemän sekunnin päähän pronssista. Emilia ja Heidi hisustivat hyvin ja olivat neljäs.