Uudenmaan sprintticup 7.4.2016 Tulokset

Uudenmaan sprintticupin torstainen osakilpailu pidettiin hämmentävän aurinkoisessa säässä Espoon Suurpellossa.  Töistä lähtiessäni tulospalvelua pystyttämään näytti siltä että alkuviikon vesisadeurheilu jatkuisi myös tänään. Toisin kuitenkin kävi ja tuloksia kirjattiin ilta-auringon paisteessa 125 kappaletta.

Jako miesten, naisten ja nuorten ratoihin todettiin heti kättelyssä vanhanaikaiseksi sillä ensimmäinen suunnistaja(tar) tuli maaliin miesten radalta. Myöskin sprintistä innostuneet miehet päättivät vastavuoroisesti riipaista naisten radan läpi melkoista haipakkaa ja käytännössä naisten rata oli illan suosituin suunnistettava.  Seuraavaa kertaa varten taitaakin olla parasta merkata radat A,B,C versioina.

Valitettavasti muutama Emit-kortti ei ollut nollaantunut K-pisteellä ja tulokset eivät kirjaantuneet kortin muistiin. Varsinkin kauden alkuvaiheessa kannattaa tarkastaa että nolla-leimasimen reunassa oleva punainen led-valo on vilkahtanut vaikka 4-5 kertaa ennen kuin kortin kanssa säntää kohti ensimmäistä rastiväliä.

Rastivahdeilta tuli palautetta että Sprinttisääntöjen mukaiset kielletyt ylitettävät eivät vauhdin huumassa tahtoneet kaikille muistua mieleen. Keväisessä maastossa kaikki istutukset eivät talven jäljiltä näy vaikka lumikinokset ovatkin jo pääsääntöisesti sulaneet. Jotta sprinttisuunnistuslupia taloyhtiöiltä liikenee tulevaisuudessakin tulee karttaa noudattaa vaikka maastosta teknisesti pääseekin suoraviivaisesti etenemään. Ketään ei tuloksissa oikaisuista nyt hylätty – luulen että oikaisseet tietävät mistä kohdasta kartalla on kyse ja osaavat liiton kisoissa kiertää oikein ;)

Kiitos kaikille osallistujille niin suunnistajille kuin toimitsijoille. Jos tuloksissa on jotain kummaa ja hämärää tai olen kirjoittanut nimen/seuran/tms. tuloksiin väärin saa ilmoittaa. Ensi kerran Sprintticup on Akilleksen järjestämä 14.4. Soukassa.
Tuloksia voi ihmetellä seuraavaan EsSun järjestämään tapahtumaan saakka osoitteessa http://www.espoonsuunta.fi/online ja arkistomuotoisena tekstitiedostona seuraavista linkeistä: valiajat ja tulokset

 

You may also like...