Essun nuorille menestystä ja plaketteja SM-viestistä

Essun nuoret suunnistajat saavuttivat hienoja tuloksia sunnuntain hiihtosuunnistuksen SM-viestissä. D21-sarjassa Venla, Anni ja kokemusta edustanut Sini olivat hienosti sijalla 5. Paras vaihtosija oli Annin jälkeen upeasti viestin kärkisija, eikä mitali jäänyt todellakaan kauas.

H21-sarjassa Antti aloitti upeasti neljänellä sijalla, ja 16-sarjan Lari pääsi huippukovaan seuraan 2-osuudelle. Loppusija oli Arin kolmannen osuuden jälkeen 19.

16-sarjassa tyttöjen joukkue Emilia, Iina ja Ella M oli 7, ja pojat Allu, Juha ja Niko samalla, eli plakettisijalla. Joukkueiden parhaat osuusajat kirjattiin Emilialle ja Juhalle. Samalla tehtiin seurahistoriaa, sillä koskaan aikaisemmin Essun historiassa jalkeille ei ole saatu samaan aikaan tyttöjen ja poikien joukkuetta 16-sarjaan, puhumattakaan molempien plakettisijoista.

Myös ikäsarjoissa D130 oltiin komeasti sijalla 2 (Rita, Marjut & Sari) ja D190 3. (Ritva, Eeva & Leena).

NWP_130203_0000 WP_000074 WP_000078Palkintojenjakokuvat järjestyksessä ylhäältä alas: D21, D16 ja H16

Lopputulokset löydät täältä

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.