Korttelicupin kärjessä ennen finaalikierrosta Mikael, Leevi ja Niku

Kolmannessa korttelicupin osakilpailussa Rangers-sarjan kärki vaihtui: Nopeasti tänä talvena kehittynyt Mikael otti piikkipaikan ennen finaalikierrosta. Kakkosena ja kolmosena aivan tuntumassa ovat Aino ja Mikko, ja taitavaksi osoittautuneella Oonalla on kahdelta viimeisimmältä kierrokselta täydet pisteet. Leevillä on edelleen kärkisija eGroupJr-sarjassa ennen kakkoseksi noussutta Miikaa. eGroup-sarjassa pitkäreisinen Niku jatkaa puhtaalla pelillä voittopaistinpannun jahtausta veteraanien huohottaessa niskaan. Kierroksen kokonaistulokset näkee Pihkaniskojen sivuilta.

Korttelicupin pistetilanne

Finaalikierros käydään sunnuntaina 17.2.

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.