Kilpasuunnistajan palkkapäivä toi eGroupille erinomaista menestystä

Huolellisesti toteutetun harjoittelukauden jälkeen on aika ottaa ilo irti palkkapäivästä arvokisoissa. eGroupilla palkkapäivä sujui tällä kertaa pitkän matkan SM-kisan merkeissä. Jyväskylän Muuratsalon haastavissa keskisuomalais-rinnemaastoissa onnistui parhaiten Emilia, joka pokkasi D17-kultamitalillaan jo toisen täyspotin tänä vuonna. Harvoin on suunnistaja yhtä hyvin parhaimmillaan juuri arvokisoissa, kuten Emilia on viime ja tänä vuonna näyttänyt osaavansa. Myös Lauri väläytteli kuntoaan ensin karsinnassa, ja finaalissa meno jatkui Heiniksen venyessä H15-sarjassa pronssille. Kun poikkeuksellisen osaavana taitosuunnnistajana tunnetuksi tullut Aksu pokkasi vielä plaketin H17-sarjan viidennellä sijalla, voi eGroupin SM-kisaviikonloppua sanoa erittäin menestyksekkääksi. Ilotulitusta täydensivät vielä Elias (H15/19.), Juha (H17/18.), Allu (H16/20.) ja Ella M (D16/20.) . Rehellisyyden nimissä on todettava, että mustia pilviäkin oli taivaalla, kun Lari joutui heittämään pyyhkeen kehään ja keskeyttämään, nilkkavamman vuoksi. Toivotaan Larille pikaista kuntoutumista!

 

Kultaa Emilialle

Kultaa Emilialle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pronssia Heinikselle

Pronssia Heinikselle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aksulle viides sija ja plaketti

Aksulle viides sija ja plaketti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tulokset: http://suuntajyvaskyla.fi/kilpailut/smpitka2014/tulospalvelu/tulokset

Seuraavat kilpasuunnistajan isot palkkapäivät vietetään kahden viikon päästä SM-sprintin ja SM-viestin merkeissä, osa tosin osallistuu jo viikon päästä pyöräsuunnistuksen SM-kisoihin.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.