Espoon Suunnan asutilaus avattu

Espoon Suunnan syksyn asutilaus on avattu Trimtexin Teamshopissa. Tässä tilauksessa on mahdollisuus tilata essun suunnistusasua (Speed paita, lyhyet suunnistushousut), Trainer-juoksuasua ja hiihtoasuja. Muiden asujen tilausmahdollisuus on jälleen alkuvuodesta 2017.

Trimtexin Teamshop on Espoon Suunnan käytössä ensimmäistä kertaa. Jokaisen tilaajan tulee rekisteröityä sähköpostillaan ja luoda uusi asiakastili. Asiakastilin luomisen ja sisään kirjautumisen jälkeen syötetään Teamkoodi, joka on essu2016. Tämän jälkeen tulee seuran valikoima esille ja pääset tilaaman tuotteita. Seura-asujen tilauksen yhteydessä voit tilata myös muita Trimtexin tuotteita 25% alennuksella!

Seuratuotteiden hinnat näkyvät verkkokaupassa ”yliviivattuina”. Tämä siksi, että asut laskutetaan tilauksen jälkeen essun kautta.

Tuotteet toimitetaan jokaiselle tilaajalle erikseen. Toimitusmaksu on 7€ tilaus, yli 100€ tilaukset ilman toimitusmaksua. Seura-asujen toimitusaika on vko 44, muiden Trimtex tuotteiden pian tilauksen jälkeen.

Linkki Trimtexin Teamshoppiin http://trimtex.fi/fi/search?cgid=EspoonSuunta

Tilaus on avoinna sunnuntaihin 25.9. asti.

Jos kysyttävää, soita Saaralle, tel. 050 9664831 (email. saara.mahlamaki orion.fi)