Menestyksellinen SM -sprintti ja -viestiviikonloppu

Kun lauantain kirpeä aamu valkeni Vaasassa oli kamppailla SM-sprinttien merkeissä. Paikalle oli saapunut runsaasti EsSulaisia osallistumaan eri sarjoihin. Tiukkojen kisailujen jälkeen mitalipallilla nähtiin taas EsSun värejä kun  D15 sarjassa hopeaa nappasi Maria Määttänen ja pronssille kiri Ida Haapala. Idalle tämä oli jo kolmas SM mitali tältä kaudelta, sillä hän sain kultaa keskimatkalta ja pitkältä.  Myö kokeneempien naisten sarjassa napattiin mitali kun pronssia sai Marjut Varpula, D50 sarjassa.

d15

D15 Sprintin kärkipaikoilla on EsSun värit tehokkaasti esillä

Essulaisia sijoittui heti mitalisijojen jälkeen tiukka nippu ja plaketteja saatiin kotiutettua  monesta sarjasta.

• D15 Melina 4.
  • D18 Heidi Plit 4.
  • H18 Alvar 5.
  • H20 sarjassa Kiril 4., Aksu 5. ja Lari 7.
d18

D18 neljäs, Heidi Plit, onnitelemassa kilpakumppaneita onnistuneista suorituksista

Alvar Palmén H18 5-sija.

Edeltävän päivän napakoiden sprinttivetojen jälkeen oli tarjolla näyttää palautumiskykyä, kun Rasti-Kurikka vuorostaan  sai isännöidä SM-Viestejä. Edeltävän päivän mitali ja plaketti sijoille suunnistaneet näyttivät palautuneen suhteellisen hyvin ja  EsSu sai kolme joukkuettaan mitalipallille. Hopealle suunnistivat joukkueet D16 (Melina, Ida ja Maria), H20 (Kiril, Aksu ja Lari) ja D35 (Pirita, Sanna ja Sini). Plaketit ripustettiin seuraavien Essu joukkueiden kaulaan (D20, D16, H18 ja H16). Kaikki tulokset reittihärveleineen ovat tarkasteltavissa täällä.