LEIMAUS 2017 tulee. Ilmoittadu MyClubissa

Lähde Leimaukselle!

Yksi suunnistuskesän kokokohdista on Leimaus-leiri, joka pidetään tänä vuonna 5.-8.6. Kuortaneen urheiluopistolla. Essu on lähdössä leirille taas isolla ja iloisella porukalla. Leiriläiseksi pääsevät kaikki 10-18 –vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat tulla ohjaajiksi. Alle 10-vuotiaat pääsevät mukaan oman huoltajan kanssa ja huoltaja voi toimia ohjaajana.

Leirillä on monia hauskoja ja opettavaisia suunnistusharjoituksia ja niiden lisäksi monia muita kivoja ohjelmia. Viime vuonna Ikaalisten Leimauksella mm. pelattiin sählyä, uitiin, frisbeegolfattiin, osallistuttiin leiriviestiin ja tutustuttiin uusiin suunnistuskavereihin.

Kuortaneen Leimaukselle olemme varanneet sänkymajoituksen ja kuljemme leirille yhteiskuljetuksella. Leirin hinta tulee olemaan max 260 euroa. Hinta tarkentuu, kun tiedämme mm. bussikuljetuksen ja matkalla tapahtuvan ruokailun kustannukset.

Varaa siis paikka kesän parhaalta suunnistusleiriltä ja ole mukana legendaarisen kokoista Espoon Suunnan leiriporukkaa! MyClubiin avautuu perjantaina 20.1. klo 18.00 leiriläisten ilmoittautuminen. Paikkoja on rajoitetusti! (Ilmoittautuminen löytyy päivämäärän mukaan MyClubista, selaa siis aina kesäkuuhun asti tapahtumia.)

Jos olet jo yli 18-vuotias ja olet halukas tulemaan ohjaajaksi niin MyClubissa on avoinna myös erillinen ohjaajailmoittautuminen. Ohjaajia on ilmoittautunut jo mukava määrä, mutta olisi hyvä saada muutamia ohjaajia lisää.

Lisätietoja leiristä antaa Hanna Raasakka, puh. 0503608748 tai hanna.raasakka[at-merkki tähän]kolumbus.fi

http://www.kuortane.com/urheilu_ja_valmennus/leimausleiri_2017/