EsSu järjestää kilpailuja ja kuntosuunnistustapahtumia 2017

Hyvät EsSulaiset!

EsSu järjestää vuonna 2017 R1 SM-viestin ja kansalliset eGames kilpailut. Lisäksi EsSun järjestää kuusi kuntosuunnistustapahtumaa ja kaksi Uudenmaan sprintticup osakilpailua. Näihin kaikkiin tapahtumiin tarvitaan EsSun talkooväkeä takaamaan onnistuneita kilpailuja ja kuntosuunnistustapahtumia. Jokaisen EsSulaisen odotetaan osallistuvan ainakin yhden kilpailupäivän ja yhden kuntosuunnistustapahtuman järjestelyihin. Kilpailujen järjestelyissä on monenlaista vastuullista ja myös helpompaakin tehtävää. Näihin tehtäviin tulee erillinen talkookutsu kilpailujohtajalta lähempänä tapahtumaa. Kilpailujen osalta tehtäviin voi ilmoittautua MyClubin kautta, katso linkit alla, tai ottamalla yhteyttä kilpailujohtajaan. Kuntosuunnistustapahtumiin tarvitaan kuhunkin tapahtumavastuullinen ja ratamestari sekä useita henkilöitä tapahtuman järjestelyihin (kartanjako, tulospalvelu, parkkiin ohjaus jne). Kuntosuunnistuksen tapahtumavastuullisen ja ratamestarin tehtävät ovat oiva paikka harjoitella taitoja suurempia tapahtumia varten. Kuntosuunnistustapahtumien osalta tehtäviin voi ilmoittautua MyClubin kautta, katso linkit alla, tai ottamalla yhteyttä Pekka Larmalaan. Nopeat saa mieleiset tehtävät :-).

EsSun tapahtumat kaudella 2017

Kilpailut:

Kuntosuunnistukset:

Uudenmaan sprintticup:

Muut tapahtumat:

Kaikki mukaan järjestämään hienoja tapahtumia!

Terveisin, Pekka Larmala (at gmail.com)