EsSun nuoret vauhdikkaina Särkänniemessä

EsSun nuoret tekivät lauantaina 20.5. perinteikkään kevätretken Särkänniemisuunnistukseen. Matkaan lähdettiin kahdella bussilla Majalta ja Leppävaarasta ja moni nuori saapui paikalle myös omin kuljetuksin. EsSulla oli kilpailussa huikeat 87 nuorta suunnistajaa ja olimme kilpailun toiseksi suurin seura Tampereen Pyrinnön jälkeen.

Päivä oli aurinkoinen ja vauhdikas. Ensin nuoret pitivät ensin kovaa vauhtia suunnistusradoilla. Hienon Näsinneula-palkinnon pääsivät pokkaamaan monta kolmen parhaan joukkoon sijoittunutta suunnistajaa: Topias Kemppi (2. H14), Daniel Rautio (2. H13), Anton Kemppi (1. H10A), Aarne Kemppainen (2. H10RR), Kerttu Peura (1. D16), Silva Kemppi (1. D12), Martta Kankaanpää (3. D10A) ja Pilvi Kemppainen (3. D8RR). Lisäksi saattajasarjoissa kärkiaikoja juoksivat Patrik Johansson (1. H7RRS), Peetu Lötjönen (1. H5RRS) sekä Miina Kankaanpää (2. D5RRS). Särkänniemisuunnistus on kaiken ikäisten lasten ja nuorten suunnistustapahtuma ja tämä näkyi myös EsSun joukoissa. Moni nuori suunnisti tänään hienosti aivan ensimmäisessä suunnistuskilpailussaan ja siitä ihan erityisonnittelut heille!

Suunnistuksen jälkeen nuoret lisäsivät vauhtia ja siirtyivät Särkänniemen hurjiin laitteisin. Nuorten iloisista ilmeistä pystyi hyvin päättelemään, että huvipuisto-osuus oli päivän kohokohta ja näinhän sen pitääkin olla. Tämän jutun kuvista välittyy iloiset EsSu-tunnelmat parhaiten. Bussissa todettiin yhdessä, että olipa kiva päivä.

Ensi vuonna uudestaan!