Vuoden pimein juttu, yösuunnistusmestari Aksu Sorsan Dark Lord Cup alkaa

Moninkertaisen ja myöskin hallitsevan yösuunnistuksen suomenmestarin Aksu Sorsan suunnittelema ja ratamestaroima Dark Lord Cup alkaa. Nyt siis kaikki EsSun jäsenet yösuunnistamaan! Alla Aksun kuvaus Dark Lord Cupista.

Dark Lord Cup

Dark Lord Cup on syksyllä 2017 järjestettävä 4-6 osakilpailun yösuunnistus-cup Espoon maastoissa. Ratoja on tarjolla kaiken ikäisille ja tasoisille EsSu:n suunnistajille. Mukana myös viestiharjoituksia, jotka palvelevat loistavasi tärkeitä viestikilpailuja kuten esimerkiksi Ungdomens 10Milaa.

 Ratapituudet vaihtelevat tapahtumakohtaisesti:

  • A: Pitkä rata, jossa haastavaa yösuunnistusta – Sopii vanhemmille, jotka haluavat nauttia yösuunnistuksesta mahdollisimman pitkään.
  • B: U10Milan H/D18 viestin ikäisille suunniteltu rata – Yhtä haastava kuin A, mutta lyhyempi
  • C: Lyhyt rata, joka tukeutuu polkuihin ja muihin selkeisiin maastonkohteisiin – Sopii erittäin hyvin yösuunnistusuraansa aloitteleville sekä nuoremmille suunnistajille.

Kunkin tapahtuman yksityiskohdat tarkentuvat myöhemmin, mutta tarjolla on monipuolista yösuunnistusta. Cupin ohjelmaan kuuluu mm. sprintti- ja yhteislähtökilpailu. Dark Lord Cup huipentuu takaa-ajoon, johon urheilijat lähtevät keräämiensä Cup-pisteiden perusteella. Takaa-ajoon lasketaan 3 parhaan osakilpailun tulokset.

Ilmoittautuminen jokaiseen osakilpailuun erikseen MyClubin kautta. Ensimmäinen tapahtuma järjestetään 3.10. EsSun majalla.

Yösuunnistusterveisin

Tapahtuman ratamestari, The Dark Lord himself