Pokaalijahti maanantaina 14.5.2018

Kevään toinen Pokaalijahti juostaan Kilonpuiston koululla maanantaina 14.5. Pokaalijahti on vapaamuotoinen ja avoin kilpailu EsSun lapsille ja nuorille, johon saa osallistua saattajan kanssa tai ilman. Jokainen kauden aikana kolme pokaalijahtia kiertänyt suunnistaja saa osallistumispalkintona pokaalin.

Osoite

Kilonpuiston koulu, Kilonpuisto 5, Espoo

Lähdöt

 

Ilmoittautuminen ja lähtö aukeavat kello 17.30 ja sulkeutuvat kello 19.00. Paikan päälle saa saapua ja suunnistamaan lähteä tuolla välillä valitsemanaan ajankohtana.

Toiminta kilpailupaikalla

Jokaisen osallistujan tulee ennen maastoon lähtöään ilmoittautua ilmoittautumispisteessä, joka sijaitsee kentän laidalla. Tämän jälkeen voi siirtyä lähtöpaikalle, joka on välittömässä läheisyydessä noin 50 metrin päässä.

 

Toiminnan nopeuttamiseksi voit käydä etukäteen rekisteröitymässä tulospalvelujärjestelmään tästä. Muista kuitenkin silti rekisteröityä metsään paikan päällä!

Sarjat ja matkat

H8RR

noin 1,3 km

D8RR

noin 1,3 km

H10RR

noin 1,3 km

D10RR

noin 1,3 km

H12TR

1,2 km

D12TR

1,2 km

H12

1,4 km

D12

1,4 km

H14

2,1 km

D14

2,1 km

H16

2,5 km

D16

2,5 km

S-RR

(saattajasarja)

noin 1,3 km

 

Maasto ja kartta

1:5000, käyräväli 5m. Radat ovat luonteeltaan sprinttimäiset, sisältäen useita rasteja ja vauhdikasta suunnistusta sekä metsäisessä että puistomaisessa ympäristössä. Maasto on helppoa, sisältäen paljon polkuja, teitä, nurmikkoa ja kenttää. Tarkkana on kuitenkin syytä olla ja huolehdittava että menee omalle rastilleen, sillä lopussa rasteja on lähekkäin. Tämä tapahtuma toimii erinomaisena harjoituksena myös ensi viikonlopun Särkänniemi-suunnistukseen.

Tervetuloa!

– Ratamestari Maija Raasakka

You may also like...