Kesäinen sadekuuro virvoitti kilpailijoita – lauantain nopeimmat Ojanaho ja Haajanen

Ensimmäinen eGames-kilpailupäivä on takana, ja kilpailijat saivat nauttia auringonpaisteen ohella myös muutamasta sadekuurosta, jotka varmasti tekivät hyvää pitkän helteen ja kuumuuden jälkeen. Metsään säntäsi yhteensä yli neljäsataa kilpailijaa, ja sekä miesten että naisten pääsarjojen keulilla nähtiin maajoukkuenimiä. H21A:ssa nopein oli Helsingin Suunnistajien Olli Ojanaho, joka osallistui kilpailuun vain tänään lauantaina, joten kokonaiskilpailun voitto jää muiden ratkaistavaksi. D21A:n voitti SK Pohjantähden Sofia Haajanen, joka aikoo startata huomennakin, mutta kertoi ottavansa kevyesti.

Tänään etämaali-järjestelyn ansiosta päästiin hyödyntämään maaston parhaat osat, vaikka toisaalta pitkä siirtymämatka takaisin kilpailukeskukseen saattoi aiheuttaa hieman tympeyttä. Huomenna maaliin tullaan suoraan kilpailukeskukseen, ja kilpailumatkat ovat pitkäämatkaa.

Huomisen rasteja vieneet tarkkasilmäiset järjestäjät tahtovat vielä muistuttaa kaikkia kilpailijoita ehdottomasta rautatiellemenemiskiellosta! Kisaradat käyvät paikoin lähelläkin rautatietä, joka on vilkkaasti liikennöity Helsinki-Turku-rata, jossa intercity-junat suhaavat ohi lujaa vauhtia. Pysyttehän siis loitolla!

eGames toivottaa kaikki huomennakin tervetulleiksi! Kuntosuunnistuksessakin on luvassa uudet radat.

Tulossivu

Kuntosuunnistus