eGames on kilpailtu – reittihärveli ja tulokset saatavilla!

Sunnuntaipäivänä palkinnoista kamppailtiin pitkillä matkoilla, ja pääsarjojen voittajiksi selviytyivät Hiidenkiertäjien Oskari Liukkonen sekä Tampereen Pyrinnön Lotta Karhola. Liukkonen voitti myös kokonaiskilpailun, naisissa taas voiton vei eilisen kolmonen, KooVeen Karoliina Ukskoski. 

Matkaan lähti eilistä hieman pienempi joukko suunnistajia, liekö viime vuosiin verrattuna aikaisempi ajankohta saanut monet päättämään keskittyä yhteen päivään kaksipäiväisen rutistuksen sijaan. Vähintään hyvän harjoituksen sai joka tapauksessa jokainen.

Myös kuntosuunnistuksessa nähtiin vajaat sata suoritusta, ja tänään kuntosuunnistuksen ohessa myös EsSun omat nuorimmat pääsivät kokeilemaan kilpailemista syksyn ensimmäisen Pokaalijahti-seurakilpailun nimissä.

Espoon Suunta kiittää osallistujia ja kaikkia talkoolaisia järjestelyistä!

Tulossivut, joissa reittihärveli

Miesten sarjan kärki, vasemmalta oikealle: Olli-Pekka Koistinen, HiKi; Topi Anjala, KooVee, Oskari Liukkonen, HiKi; Aleksi Sorsa, Tampereen Pyrintö

Naisten sarjan kärki, vasemmalta oikealle: Milla Mattila, HS; Karoliina Ukskoski, KooVee; Anna-Kaisa Anjala, KooVee