Leimaus-leiri tulee jälleen – tervetuloa mukaan

Mitä? Missä? Milloin?

Suunnistuskesän jokavuotinen suurtapahtuma Leimaus-leiri järjestetään Imatralla 3.-6. kesäkuuta. Järjestävänä seurana on SK Vuoksi. Leirille on tulossa liki 2000 nuorta suunnistajaa ympäri Suomea. Leirillä on joka päivä suunnistusharjoituksia, mutta myös muuta mukavaa tekemistä. Leirin huipentaa viimeisen päivän leirikisa, jota on täksi vuodeksi hieman uusittu.

Kenelle?

Leirille ovat tervetulleita kaikki essulaiset!

Jos olet yli 18-vuotias, pääset toimimaan seuraohjaajana ja ohjaamaan EsSun junnuja Imatran mielenkiintoisissa maastoissa. Oma suunnistustaito ei ole välttämätön seuraohjaajalle. Seuraohjaajia tarvitaan ainakin 10 kappaletta.

Jos olet 10-18 -vuotias essulainen, pääset leiriläiseksi. Tänäkin vuonna kaikki parhaimmat yli 15-vuotiaat leiriläiset valitaan PRO-ryhmään, jossa pääsee osallistumaan haastavampiin harjoituksiin sekä tapaamaan muita Suomen huippujunnuja. Muuten leirillä ollaan jo aiemmilta leireiltä tutuissa tasoryhmissä, joista löytyy kaikille se sopivin.

Jos olet alle 10-vuotias essulainen pääset mukaan leirille jos oma huoltajasi lähtee mukaan seuraohjaajaksi. Joka vuosi meillä on ollut mukana myös alle 10-vuotiaita!

Majoitus ja hinta

Imatran Leimaukselle on EsSulle varattu hotellitason majoitus. Leirille matkustetaan yhdessä bussikyydillä. Leirin hinta tulee olemaan vajaat 300 euroa sisältäen myös bussimatkat. Seuraohjaajien leirin maksaa EsSu.

Miten mukaan?

MyClubissa on jo avattu ilmoittautuminen seuraohjaajille. Leiriläisten ilmoittautuminen avataan keskiviikkona 27.2. illalla klo 18. Ilmoittautumisen takaraja on 1. huhtikuuta, mutta kannattaa ilmoittautua heti jos tietää olevansa tulossa!

Lisätietoja

Lisätietoja leiristä voi katsoa leirin nettisivuilta osoitteesta leimaus2019.fi. EsSun leirimatkasta lisätietoja voi kysyä Hanna Raasakalta, puh, 050-3608749 ja hanna.raasakka[a]kolumbus.fi