Hisu-tunnelmia Iisalmesta ja Lemiltä

Viime viikonloppuna kisatuissa hiihtosuunnistuksen SM-kilpailuissa pieni mutta sitkeä essulaisten joukko kuittasi yhteensä viisi mitalia: kolme pronssista ja kaksi hopeista. Kisattavina olivat sprintit sekä parisprintit ja menestystä saatiin etenkin hisukonkareiden, Virpin, Sinin ja Leenan toimesta.

Parisprintin hopeamitalistit.

Myös viikko sitten Lemillä kisatuissa keskimatkan ja viestin SM-hisuissa oli sinikeltavalkoista edustajistoa, tällä kertaa hieman suuremmalla joukolla. EsSulaiset kuittasivat muun muassa yksinoikeudella H11-sarjan kaksoisvoiton. Nuorempi polvi näytti hienosti löytäneen lajin pariin. Tuli mitaleita muistakin sarjoista: D45 sekä D75 pronssit ja hopea.

Viesteissä mitaleita toivat kaksi naisten joukkuetta sarjoissa D130 ja D170. Joukkueita oli mukana seitsemän – ehkä ensi vuonna enemmän?

KUVA: Seppo Toivari / Lappeen Riento
KUVA: Seppo Toivari / Lappeen Riento
KUVA: Seppo Toivari / Lappeen Riento
KUVA: Seppo Toivari / Lappeen Riento