Jukolan viestin ilmoittautuminen auki

Ilmoittautuminen Napapiiri Jukolaan 2020 Espoon Suunnan joukkueisiin on nyt auki MyClubissa

https://espoonsuunta.myclub.fi/flow/events/1924413

Jukolan viestin 2020 järjestää Ounasvaaran Hiihtoseura ja kisan keskuspaikkana on Mäntyvaaran ravirata Rovaniemellä.
Ilmoittaudu Essun Jukola 2020 joukkueisiin 29.1.2020 mennessä. Näin aikaisin siksi, että voimme ilmoittaa mahdollisimman monta joukkuetta edullisimmalla, tammikuun loppuun saakka voimassa olevalla hinnalla. Ilmoittautumalla vahvistat, että olet tulossa juoksemaan Essun joukkueeseen, jos sinulla ei ole terveyteen liittyvää tai muuta pakottavaa estettä osallistumiselle.

Valmennusjaosto valitsee juoksijat Essun edustusjoukkueisiin ja muodostaa muut joukkueet mahdollisimman pitkälti osallstujien toiveiden mukaan. Kerro joukkue- ja osuustoiveesi ilmoittautumisen lisätiedoissa. Joukkueiden kokoonpanot muodostetaan alustavasti muutama viikko ennen kilpailua, ja lopullisesti juuri ennen kilpailua.
Joukkueita ilmoitetaan kisaan niin monta, että kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan. Suurinumeroisin joukkue saattaa tästä johtuen kuitenkin jäädä vajaaksi. Ja kuten aina ennenkin ”lyhyitä osuuksia ei riitä kaikille”, vielä on kuitenkin hyvää aikaa treenata pitkiä osuuksia varten. Valmennusjaostolla on oikeus siirtää urhelijoita joukkueista toisiin.

Huomatkaa, että kaikki joukkueet muodostetaan MyClubiin ilmoittautuneista, ei listan ohi

 

Lisätietoja Essun valmistautumisesta Napapiiri-Jukolaan löytyy osoitteesta:
https://suppa.espoonsuunta.fi/s/4BaRarrJ243aDjw.