Seuraillat majalla saavat jatkoa

Lokakuussa järjestettiin onnistuneesti EsSun ensimmäinen seurailta Puolarmaarin majalla, ja nyt se saa jatkoa. Ensi tiistaina on tämän kauden ensimmäinen seurailta, joita on tarkoitus järjestää tästä eteenpäin noin kerran kuussa, muista aikatauluista ja ohjelmista riippuen.

Mikä sitten on seurailta?

Seurailta on kaikkien Espoon Suunnan jäsenten yhteinen kohtaamispaikka, eli iltama juuri Sinulle. Tarkoituksena on tavata seuralaisia liikunnallisen aktiviteetin, pienen ohjelman sekä yhdessäolon merkeissä Espoon Suunnan majalla Puolarmaarissa. Sauna lämpinä ja grilli kuumana, sekä hyviä tyyppejä ympärillä. Mikäs sen parempaa.

Ensi tiistaina 21.1. ohjelmassa on yhteislenkkiä majalta klo 18 alkaen. Saunat ovat lämpinä ja grilli kuumana klo 19-20. Kahdeksalta pidetään pienimuotoinen koulutustilaisuus Navisport tulospalvelu järjestelmästä. Tarkoituksena on antaa käytännössä näyttää miten järjestelmä toimii, ja antaa avaimia sen hyödyntämiseen erilaisten suunnistusharjoitusten tai kilpailujen käytössä.

Tärkeintä tapahtumassa on yhdessäolo ja rento meininki, joten voit tulla ja mennä ihan omien aikataulujesi mukaan. Toivomme kuitenkin ilmoittautumista MyClub tapahtumaan (https://espoonsuunta.myclub.fi/flow/events/1884953) niin pystymme varamaan makkaraa sopivat määrät.

Ps. Muistutuksena tähän yhteyteen myös Jukola ilmoittautuminen (https://espoonsuunta.myclub.fi/flow/events/1924413) joka päättyy jo kuun lopussa. Tämä siitä syystä, että joukkueet saadaan ilmoitettua halvemmalla hintaportaalla sisään. Mahdollisilta jälki-ilmoittautuneilta maksu on korkeampi (ilmoittautumiajankohdan mukaan, ei joukkuenumeron mukaan), joten ilmoittauduthan ajoissa.