Johtokunta esittäytyy

Espoon Suunnalle valittiin vuoden vaihteessa uusi johtokunta, joka yhdessä jäsenistön kanssa organisoi ja kehittää toimintaa. Nyt onkin aika esitellä ketä johtokunnasta löytyy

Olen Pasi ja aloitin vuoden alussa seuramme Puheenjohtajana. Lakisääteisesti vastuullani on, että toteutamme sääntöjemme mukaista toimintaa ja että hallintomme toimii lakien mukaan. Haluan edistää oman vahtivuoroni aikana Essun kasvua yhtenäiseksi suunnistusseuraksi, johon mahtuvat saman katon alle kaikki suunnistuskoulusta huippu-urheiluun meitä harrastajia unohtamatta. Tavoitteenani on myös edistää sitä, että meillä on helppo tulla tekemään palkitsevaa vapaaehtoistoimintaa suunnistuksen parissa, vaikka aiempaa kokemusta lajista ei olisikaan. Minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla pj@espoonsuunta.fi, suoraan whatsappilla tai vedä hihasta tapahtumissa/lenkkipolulla.

 

Moi! Olen Sanna ja olen ollut Essussa mukana monenlaisessa tekemisessä, niin suunnistuskoulussa, eGroupissa kuin eLadies-porukassa. Nyt sitten uutena kasvona myös johtokunnassa ja tavoitteenani on olla kehittämässä koko seuran yhteistä toimintaa ja entisestään vahvistaa essu-henkeä ja yhteenkuuluvuutta. Meidän EsSu on huippuseura monella eri tavalla ja tehdään siitä yhdessä vieläkin parempi! Jos tähän liittyen on ideoita ja toiveita niin minut löytää usein niin koko seuran kuin egroupin treeneistäkin. Toki tavoittaa myös whatsappilla tai sähköpostilla.

 

Moi 👋 jatketaan tätä esittäytymisten sarjaa. Olen Jukka ja toimin toista kautta nuorisovastaavana EsSussa. Tosin nuorisotoiminnasta vastaa käytännössä iso nippu mahtavia essulaisia joiden mukana sitten mennään. On hienoa olla osa sellaista porukkaa jossa on intoa, osaamista ja hurttia huumoria 😀Itse olen aktiivisimmin mukana mm. suunnistuskoulun ja eGroup jr:n toiminnassa jossa ovat myös H12 sarjassa suunnistavat poikani. Suunnistusta olen harrastanut reittiviiva-ajoilta alkaen ja osa essulaisista on tuttuja vuosikymmenten takaa. Minut tavoittaa parhaiten whatsappilla tai puhelimitse.

 

Moi, olen Pekka ja toimin EsSun kilpailujenjärjestämis ja kartoitus vastaavana nyt neljättä vuotta. Liityin seuran jäseneksi 2011 kun poikani Niko oli aloittanut EsSun junnuissa pari vuotta aiemmin. Minut näkee varsin usein kansallisissa kisoissa kuin seuran omissa treeneissä. EsSu järjestää vuosittain eGames kansalliset kisat ja usein myös AM- tai nuorisokisat. Nämä tapahtumat tarvitsevat seuralaisten talkootyötä, joihin voi ilmoittautua EsSun myclubin kautta tai suoraan tapahtumien osa-alue vastuullisten kautta. Jos sinulla on hyviä ideoita EsSun järjestämien tapahtumien kehittämisestä niin olet tervetullut kilpailujenjärjestämis- ja kartoitusjaoston toimintaan. 

 

Moikka! Jatkan esittäytymisiä… Olen Milla, EsSu-elämää takana vajaa viisi vuotta ja suunnistajaelämää vajaa 35 vuotta. Johtokunnassa vastuulleni kuuluu essulaisten osaamisen ja koulutuksen kehittäminen – tästä varmasti lisää jatkossa! Jos nyt tulee mieleen heti tarpeita tai ajatuksia, niin ole rohkeasti yhteydessä. Minut tapaa varmimmin suunnistuskoulun touhuista, jossa mukana myös 6- ja 8-vuotiaat poikani tai eLadies-porukoista. Vaikka WhatsApp tavoittaa parhaiten, myös sähköposti tavoittaa.

 

Terve, olen Petri. Essulainen vuodesta 1996 ja siitä lähtien Essussa monenlaisissa nuorisopuolen, valmennuksen ja kisajärjestelyjen tehtävissä. Sekä tietysti suunnistanut. Tällä hetkellä olen Essun päävalmentaja, eli toimin valmennusjaoston vetäjänä ja sen roolin myötä myös johtokunnassa. Vedän myös Essun miesten Jukola-ryhmää. Mielelläni teen urheilutoiminnassa konkreettisia asioita, edelleenkin. Nykyisessä roolissani koetan kuitenkin keskittyä siihen, että meidän erittäin taitavalla ja aktiivisella valmentaja- ja tukiryhmällämme olisi mahdollisimman hyvät edellytykset valmentamiseen ja urheilijoidemme kehittymisen tukemiseen. Nähdään taas kisapaikoilla, treeneissä ja tapahtumissa. Aina voi myös soittaa tai lähettää viestiä: valmennus(@) espoonsuunta.fi

 

Lisäksi Viestintävastaavana Maija Raasakka sekä toimiston puolella Toiminnanjohtaja KP Seppänen.