Silva Sporttitettissä

 

Viime viikolla saimme EsSun toimistolle avuksi Silvan, joka tuli meille Sporttitettiin. Silva muun muassa toimi ratamestarina tiistain seuraillan harjoituksessa. Ohessa Silvan ajatuksia TET-jaksosta EsSussa:

Sporttitetti EsSussa oli monipuolinen. Siihen sisältyi mm. suunnistus harjoituksen tekoa, koulukiertueen pitoa sekä GoExpo -messuilla karttojen jakamista messulaisille. Hoidin lisäksi muutamia pieniä askareita. Sain tehdä yllättävänkin paljon eri asioita. Koen, että minusta oli hyötyäkin, eikä tettini ollut seurallekaan turha. Myös jatkoa ajatellen hyvä kokeilu seuralle. TET oli todella hyvä kokemus. Sain paljon tietoa karttojen sekä ratojen teosta ja tapahtumien järjestämisestä. TET -viikkooni sisältyi myös kaksi koulukiertuetta alakouluun, jossa ohjasin lapsia tötsäsuunnistuksessa. Mielestäni TET toteutui hyvin EsSussa, vaikka ei urheiluseura työpaikkana välttämättä ihan tavallisimmasta päästä ole. Kaiken kaikkiaan TET oli onnistunut ja vähintäänkin vastasi odotuksiani.

Silva Kemppi

Mikäli sinua kiinnostaa suorittaa TET:iä EsSussa tulevaisuudessa, niin voit olla rohkeasti yhteydessä ja kysellä mahdollisuuksista – karipekka.seppanen@espoonsuunta.fi