Espoo Kiintorastit 2020

Espoon Kiintorastit on nyt päivitetty vuoden 2020 osalta Keskuspuistoon, Leppävaaraan ja Oittaalle. Kiintorastitkartat ovat kaikkien saatavilla ilmaiseksi. Kartta taskuun ja metsään!

https://www.espoo.fi/fi-FI/Kulttuuri_ja_liikunta/Liikunta/Liikunta_ja_ulkoilupaikat/Kiintorastit

Espoon Suunta on nyt useampana vuonna ollut rakentamassa Kiintorasteja ympäri Espoota. Projektiin kuuluu itse rastirakenteiden suunnittelua, rakentamista ja maastoon viemistä. Lisäksi, kiintorastien taustalla toimii oma sovellutuksensa joka vaatii omaa koodaamisosaamistaan. Ammattitaitoisten talkootyöntekijöiden lisäksi tänä vuonna projektia on vauhdittanut yksi kolmesta kesätyöntekijästämme, Luukas, joka ehti aloittaa työt jo nyt. Luukaksen työpanos näkyy erityisesti rastirakenteissa ja ehtipä kaveri myös viedä Leppävaaran rastit kokonaisuudessaan maastoon.

Kiitokset kiintorastien talkooporukalle kokonaisuudessaan, erityisesti näin poikkeusaikoina on hienoa että rastit saatiin pikavauhtia maastoon ja espoolaiset pääsevät suunnistamaan metsän rauhaan.